Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Καρδιά μου!

  Δεν ξέρω τι εικόνα έχετε στο μυαλό σας για μένα, αλλά εγώ και ο ρομαντισμός απέχουμε αιώνες! Επιπλέον με τον Αγιο Βαλεντίνο είμαι και μαλωμένη χρόνια τώρα, από έφηβη , γιατί πίστευα και πιστεύω ότι την αγάπη και τον έρωτα πρέπει να τον γιορτάζεις καθημερινά κι όχι να τον θυμάσαι μια φορά το χρόνο με ένα κουτί σοκολατάκια! (αφήστε που με αυτή τη λογική θα τρώγαμε σοκολατάκια μόνο μια μέρα το χρόνο, πράγμα ανεπίτρεπτο κατ' εμέ!!!)
  Αυτές όμως τις καρδούλες ... τις αγάπησα! Και δεν αντιστάθηκα! 
Το σχέδιο το βρήκα στο raverly (εδώ), τις έπλεξα με βελονάκι και υπόλοιπα από νήματα, τις γέμισα με κομματάκια από νήμα (όλα τα κρατάμε κι όλα τα χρησιμοποιούμε!) και τις στερέωσα στις ... ίσιες βελόνες μου ! (που αλλού;;;) Τις στόλισα στο βάζο του γραφείου μαζί με το υπάρχον περιεχόμενο του και ... μου αρέσουν! Και φυσικά θα τις αφήσω εκεί και μετά του Αγίου Βαλεντίνου. Γιατι η αγάπη δεν είναι μόνο για μια μέρα! Είναι για μια ζωή!

3 σχόλια:

  1. Αννα μου
    καλα εκανες και τις εφτιαξες αφου σου αρεσαν. Ειναι πολυ ομορφες!
    Βεβαια για τη γιορτη θα διαφωνησω μαζι σου. Και την ιδια τη ζωη πρεπει να τη γιορταζουμε καθημερινα, αλλα ειμαι σιγουρη οτι κι εσυ σβηνεις κερακια μονο στα γεννεθλια σου, μια ημερα τον χρονο :) Ολες οι γιορτες ειναι εμπορικες και δεν το βρισκω καθολου κακο. Ειμαστε καταναλωτικα οντα και οι επεγγελματιες (ζαχαροπλαστες, ανθοπωλες κτλ) καπως πρεπει να ζησουν :) Ασε που μπορεις να γιορτασεις την καθε γιορτη ανεξοδα, χωρις δωρα και φανφαρες (ειδικα μετα απο καποια χρονια γαμου οπως εγω).
    Προσωπικα μ'αρεσουν οι γιορτες και οι ονομαστικες και του ερωτα και τα χριστουγεννα και τα γενεθλια και ολες :) Νομιζω εχουμε αναγκη μια υπενθυμιση που και που. Δεν ειναι ευκολο να γιορταζουμε καθημερινα δυστυχως. Εγω λεω καπως διακριτικα να γιορτασω και σημερα τον ερωτα κι ας μην ειναι ο ιδιος ερωτας που ενιωθα γι'αυτο τον αντρα πριν δεκα χρονια :).....και μπορω να τον ξαναγιορτασω και σε 3 μερες, σε δεκα και οποτε θελω...ειμαι ζαβολιαρα σ' αυτα :)

    Ενα υπεροχο Σαββατοκυριακο σου ευχομαι !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χρόνια πολλά σε περιμένω στο blog μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όμορφες καρδούλες και έξυπνη ιδέα να τις γεμίσεις με τα νήματα που περισσεύουν. Συμφωνώ απόλυτα ο έρωτας δεν γιορτάζεται μόνον μια μέρα, αλλά κάθε μέρα! Καλό Σαββατοκύριακο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή