Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Καλοκαιρινό μπλουζάκι Ν2

Και ναι!!! Όχι μόνο τελείωσε, αλλά φοριέται έχει μανίκια, μασχάλη, μέση και το σωστό μέγεθος! Με χαρά σας παρουσιάζω λοιπόν το πρώτο μου μπλουζάκι! Ο λαιμός είναι μια ευγενική βοήθεια από τη κ. Σούλα, μαμά της φίλης μου, και την ευχαριστώ (ναι το ξέρω πρέπει να πάρω κυκλικές βελόνες...). Το σχέδιο το ξανάπαμε απλό απλούστατο, αλλά μη ξεχνάτε είναι το πρώτο!
Δεν σας περιγράφω τη χαρά μου, δεν περιγράφεται!!! Και το δοκίμασα με άσπρο πουκαμισάκι και ένα ωραίο κολιεδάκι και αύριο θα το φορέσω στη δουλειά! Και καλοκαιρινό αλλά και ανοιξιάτικο δηλαδή!!!
Μμμμμμμμ τι να πλέξω τώρα;;;;;;
(για τα επιπλέον κιλά που βλέπετε στην φωτογραφία ευθύνεται η μηλόπιτα της Φιλίτσας!!!)

9 σχόλια:

  1. Δεν είσαι εντάξει Άννα!!!Το δοκίμασες με πουκαμισάκι και κολιεδάκι και εμάς το δείχνεις σκέτο;;;;Απαράδεκτη!!Αύριο λοιπόν πριν πας στη δουλειά θα το βγάλεις άλλη μια φωτογραφία και περιμένω να δω όλο το πακέτο να έχω ολοκληρωμένη εικόνα χα χα χα !!!Πλάκα κάνω καλέ!!!Είναι πανέμορφο και σου πηγαίνει και πολύ!!!Να φτιάξεις κι άλλα ανοιξιάτικα μπλουζάκια είναι υπέροχα αυτή την εποχή!!Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με γεια σου!!! Εγινε πολυ ομορφο!!! Καλα λεει η Σοφη, θελουμε να το δουμε με ολα τα ''αξεσουαρ''!!!! Φιλακια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με γεια σου!!!Φοβερο περιμενο και σε αλλες αποχρωσεις(εγω ειμαι του μαυρου)αλλα σε κατι ποιο εντονο θα τονιζει και το ασπρο πουκαμισο παραπανω.Επεισης και σε βε θα ηταν καλο.Παντος εισαι φοβερη.Καλημερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευχαριστώ κορίτσια! Χαχαχ φωτο με τα αξεσουαρ στις 7 το πρωι; Δεν με λυπαστε; Αφηστε που θα με κοιτανε όλοι σα τρελη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ όμορφο ..καλώς σε βρήκα ..φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ καλό με το καλό και το δεύτερο! Με γεια σου ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Με γεια σου τωρα το ειδα!!!
    Μπραβο σου που τα καταφερες και στο επομενο με σχεδια και πλεξεις σου ευχομαι, οσο για τα κιλα σου απλα μην τους δινεις σημασια καλε;! δεν εισαι και υπερβαρη πια............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν εχω το mail σου για την προσκληση.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή