Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Tast 2012- Chevron stitch

  Έκτη βδομάδα στο ΤAST και έκτη βελονιά: chevron stitch. Στα αγγλικά chevron σημαίνει το γαλόνι και αν την δεις και ανάποδα μοιάζει (ελληνικό όνομα δεν βρήκα). Είναι ότι πρέπει για γεωμετρικά σχήματα  αλλά δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε... Και να τι έκανα μια μπορντούρα, ένα αστέρι και ένα λουλούδι. Αυτό προέκυψε τελευταίο και είναι με μεταλλική κλωστή, όπου η μια βελονιά επανωτίζει την άλλη. Έκτη βδομάδα... γρήγορα περνάει ο καιρός....

2 σχόλια:

  1. Γειά σου ¨Αννα ,Καλή Ανάσταση.Είμαι το #νυχτολούλουδο# απο το blog της σταυροβελονιάς.Μού αρέσει που θέλεις να μαθαίνεις νέες βελονιές.Μοιάζουμε.Τώρα που θα κλείσω το μαγαζι θέλω να μάθω πολλά.Ελπίζω να τα πούμε κι από κοντα.Μένω Πειραιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεια σου Γεωργία ! Γενικα μου αρέσει να μαθαίνω!!! Και με το κεντημα δεν υπαρχει περιορισμος! Νεες βελονιες, νεα σχέδια, πολλές ιδεες!
    Τωρα για να τα πουμε απο κοντά...δυσκολο. Μένω έξω απο Θεσσαλονίκη! Αλλά στα τέλη Μαιου θα κατεβω Αθήνα για μια εκδρομή με το γιο μου και ελπίζω να βολέψει και να συναντηθούμε όλες μαζι!
    Καλό Πασχα σου ευχομαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή