Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Κι άλλα κασκόλ στο δρόμο...

Κι επειδή το πλέξιμο είναι πολύ χαλαρωτικό και βοηθάει στο να καταπολεμάμε τις τσιρίδες που μας ερχονται αυθόρμυτα από αυτά που ακούμε στην ελληνική πραγματικότητα τα μαλλιά πάνε κι ερχονται στο σπίτι! Και δυο νέα κασκόλ ετοιμάζονται! ( μιλάμε για πολλά νευρα!!!!)

Αυτό είναι για τον κουμπάρο μου που έχει γενέθλια αυτό το μήνα. Το σχέδιο είναι της Φιλίτσας από το φόρουμ της Σταυροβελονιάς
(http://e-staurovelonia.forumgreek.com/), εύκολο και γρήγορο! Το μαλλί είναι ακρυλικό, ιδιαίτερα αφράτο, με αποχρώσεις καφέ, λευκό, γκρι και ένα γλυκό μελί. Η κούκλα είναι 100γρ και 200μ
Ωραίο μαλλί!


Κι αυτό για το μικρό μου το γιο, που ζήτησε κι αυτός κυκλικό κασκόλ (cowl). Η πλέξη είναι από αυτό το site: http://purlbee.squarespace.com/easy-hand-knit-scarf/. Πολύ απλή και εύκολη: πόντοι πολλαπλάσια του 4  συν 3 ( 27, 31, 35 κοκ). Και όλες οι γραμμές πλέκονται : Δυο πόντοι καλή, δύο ανάποδη και οι τρεις τελευταίοι  2 καλοί και 1 ανάποδη. Αυτό είναι όλο.

4 σχόλια:

  1. Γεια σου Αννουλα μου. Πηρες φορα βλεπω με τα κασκολ!!! Παραγγελιες δεχεσαι? ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τελειώνω τα κασκόλ και λέω να φτιάξω κάτι ανοιξιάτικο...

      Διαγραφή
  2. Καλώς σε βρήκα στο σπιτάκι σου, είναι πολύ όμορφο!!!Οι δημιουργίες σου είναι καλοδουλεμένες και ξεχωριστές!!!Φιλάκια και θα τα λέμε σε περιμένω στο σπιτάκι μου!!!!Καλό βράδυ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή