Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016

Σεπτέμβρης!

Ίσως και να είναι μελαγχολικός ο μήνας αυτός, αλλά είναι και μήνας αλλαγών και προετοιμασίας για το χειμώνα που έρχεται...
Ίσως να είναι το τέλος του καλοκαιριού και το μεγάλωμα της νύχτας αυτό που μας ρίχνει...
Αλλά...
Από την άλλη ανοίγουν τα σχολεία, οι φοιτητές επιστρέφουν και οι πρωτοετείς ξεκινούν ( και ο γιος μου μαζί τους), τα κρινάκια μου ανθίζουν και τα κυκλάμινα μου επίσης!
Είναι και οι μπαταρίες γεμάτες ακόμα και το μυαλό γεμάτο εικόνες από θάλασσα, ήχους από κύματα και μυρωδιές γιασεμιού και θυμαριού...
Κι έτσι
Κάνεις όνειρα! Προγραμματίζεις τις δουλειές σου, οργανώνεις το χρόνο σου, ξεκινάς να μάθεις μια νέα τέχνη (σε επόμενη ανάρτηση αυτά!) και ολοκληρώνεις ότι είχες αφήσει μισό!
Κι έτσι έγινε και το φουστανάκι μου! Το πατρόν δικό μου: το μπούστο κόπια από ένα αμάνικο τοπάκι και ύστερα , για τη φούστα, άνοιγμα σε Α γραμμή. Δοκιμή... μμμμ ήθελε και λίγο μάζεμα στο στήθος, έκανα δυο πιέτες! Βρήκα και το μαύρο το ζακετάκι κι έτοιμο το σετ!
Καλά λάθη έχει- πιο πολύ στις ευθείες των ραφών μου, αλλά ήταν και ελαστικό το πανί, είμαι κι άπειρη! Μένω όμως στην ουσία!

(Το "κακό" νέο ; χρειάστηκε να ράψω και στο χέρι τα τελειώματα και τα ενώματα και συνειδητοποίησα πως.... δε βλέπω και πολύ καλά για να κάνω λεπτοδουλειά! 
Κι έκλεισα ραντεβού στον οφθαλμίατρο! 
Και μου το έλεγε ο άντρας μου " Θα τα χαλάσεις τα μάτια σου,με αυτά που κάνεις"!)

3 σχόλια:

  1. Καλέ μπράβο!!!! Σούπερ έγινε! Καλοφόρετο και προσοχή στα μάτια!!!!! Φιλάκια και καλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστώ!!
    Χεχε, τα προσεχω τα ματακια μου, ο γιατρος ειπε πως ειναι ακομα νωρις για γυαλια... - δε ξερει τι κάνω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστώ!!
    Χεχε, τα προσεχω τα ματακια μου, ο γιατρος ειπε πως ειναι ακομα νωρις για γυαλια... - δε ξερει τι κάνω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή