Τρίτη 3 Μαΐου 2016

Μια καρφίτσα (και λίγη γκρίνια...)

Χριστός Ανέστη!
Βροχερή η Θεσσαλονίκη σήμερα... βροχερός ο Μάης που μπήκε, αλλά εγώ είμαι στο σπίτι λόγω των μαζεμένων αργιών και βρήκα το χρόνο για άλλη μια ανάρτηση!
Και έχω να σας δείξω μια καρφίτσα μικρούλα, φτιαγμένη από σύρμα και βερνίκι για τα νύχια! Την ιδέα την είδα στο facebook, το έψαξα λίγο στο ίντερνετ, αναρωτήθηκα "καλά αυτό γίνεται;;;;" και δεν είχα παρά να το δοκιμάσω! 
Καλά κι αριστούργημα δεν το λες, με το σύρμα ζορίστηκα πολύ... ύστερα ενώ τα πρώτα λουλουδάκια βγήκαν καλά, στα επόμενα που τα πέταλα έγινα πιο μεγάλα δημιουργήθηκαν τρυπούλες... τις οποίες κι άφησα ως... "εικαστική παρέμβαση"!
Τι να πω... 
Κάτι μου φταίει και δε ξέρω τι... το γιλέκο μου θέλει ένα κλικ για να τελειώσει και εγώ ... μια ο Γιάννης δε μπορεί, μια ο κ...του πονεί! Το πιάνω , το αφήνω... το ένα δε μου αρέσει, το άλλο μου ξινίζει...Κάθομαι με τις ώρες και χαζεύω στο ίντερνετ διάφορα και τίποτα δε πιάνω να κάνω... Ιδέες έχω, αλλά σα πιάνω να τις υλοποιήσω τίποτα δε μου αρέσει... (να τη και η γκρίνια...)
Εσείς παθαίνετε ποτέ τέτοια ... "μπλοκαρίσματα";;;;

2 σχόλια:

  1. Χριστός Ανέστη!!!!!!!!!!
    Χρόνια Πολλά!!!!!!η καρφίτσα σου είναι ιδιαίτερη και πρωτότυπη,για την μέθοδο που αναφέρεις δεν την έχω ξανακούσει...θα το κοιτάξω....
    Φιλάκια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από μπλοκαρίσματα άλλο τίποτα!
    Δώσε λίγο χρόνο στον εαυτό σου. Κάνει τον κύκλο του και περνάει.
    Η καρφίτσα τέλεια. Χαρά στην υπομονή σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή