Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Μια "αφράτη" ανάρτηση

Πάλι εξαφανισμένη και ολίγον εώς πολύ κουρασμένη και κάτι τις πιασμένη...
Αλλά,
έφτιαξα ένα υπέροχο αφράτο γιακά και δεν μπορούσα να μην σας το δείξω! Το σχέδιο είναι της Αλεξάνδρας που μπορείτε να επισκεφτείτε το blog της πατώντας αμέσως εδώ!  Τον γιακά τον πλέξαμε πολλές μαζί (kal) σε ένα από τα ελληνικά γκρουπ του raverly.
Το σχέδιο είναι απλό, εύκολο και αβασάνιστο! Συγχωρεί τα λάθη και δεν χρειάζεται μέτρημα. Το απόλυτα εύκολο σχέδιο, αλλά και το αποτέλεσμα πολύ καλό!
Για να το πλεξω διάλεξα ένα λεπτό ακρυλικό νήμα που το είχα στο καλάθι μου... μάλλον αρκετό καιρό! Πήρα και μια λίγο πιο μεγάλη βελόνα προκειμένου να έχω ένα αφράτο αποτέλεσμα και ...έτοιμο! (έβαλα και μια σειρά χάντρες που ίσα ίσα φαίνονται)


Το φοράω συνέχεια αυτές τις μέρες που το κρύο είναι τσουχτερό και είναι όσο θέλω κομψό και ζεστό, χωρίς να είναι χοντρό! Είναι... αφράτο!

6 σχόλια:

  1. μα γιατί αργείς τόσο? δεν καταλαβαίνεις ότι το φαν κλαμπ σου σε περιμένει? το κασλόλ γιακάς είναι τέλειο.....να σου πω μου άρεσε και το χρώμα πολύ.....μπράβο λοιπόν και πάλι.....φιλάκια και καλή συνέχεια.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στ΄ αλήθεια πού ήσουν ????
    Μου άρεσεεεεεε το χουχουλιάρικο κασκώλ σου, ε όχι και εύκολο.......
    Κάθε φορά ψάχνω τις χάντρες. Και σήμερα τις είδα !!!!!!
    Με γεια σου Αννούλα !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με γεια σου Αννα.Υπεροχος ο κασκολογιακα σου και σαν χρωμα και σαν σχεδιο.Ευχομαι να εισαι καλα και ας χανεσε ποτε ποτε.Πολλα φιλια και ακλη δυναμη σε οτι κανεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Un "scaldacollo" bellissimo ed ideale per l'inverno!
    bye, bye Elli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αφράτο , ζεστό , όμορφο ότι πρέπει για το κρύο. Ε αφού πλέκεις , τότε δικαιολογημένη η εξαφάνιση
    φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αφράτη ....αλλά ζεστή και όμορφη δουλειά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή