Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

Flutter of wings


Flutter of wings θα πει το παιχνίδι των φτερών (σε ελεύθερη μετάφραση γιατί η πιστή είναι το φτερούγισμα των φτερών!)
Flutter of wings είναι και το τελευταίο σχέδιο και μυστηριώδες σάλι (mystery kal)  που έπλεξα! Άλλο ένα σχέδιο από την LilyGo που το μπλογκ, τα σχέδια της αλλά και τα νήματά της θα τα βρείτε όλα εδώ! 
Μου αρέσουν τα σχέδια της και μου αρέσει ο τρόπος που τα γράφει. Είναι κατανοητός και βατός ακόμα και στον λιγότερο έμπειρο! Με δικό της σχέδιο έμαθα να πλέκω βελονάκι , με δικό της σχέδιο έπλεξα το πρώτο δαντελένιο σάλι με βελόνες (οπότε της αξίζει δικαιωματικά αυτή η "διαφήμιση"!)
Αυτό είναι το τρίτο σάλι με βελόνες! Ιδιαίτερο και στο σχήμα του (δεν είναι τριγωνικό) αλλά και στο σχέδιο του αφού το κεντρικό μοτίβο είναι διαφορετικό από τα πλαϊνά του. Το νήμα είναι μαλλί μερινό σε ένα χρώμα που θυμίζει κάτι από Χριστούγεννα και από φρούτα του δάσους. Μέσα και οι κόκκινες χάντρες να το στολίζουν και να φυλακίζουν το φως!


5 σχόλια:

  1. Αννα καλημερα ερχομαι απο τη γελαστη κλωστη , πολυ ωραιο το σαλι σου κι εγω πλεκω αλλα δεν προλαβαινω μεγαλα σχεδια , να τα φτιαξεις να τα δειξεις , το μπλογκ ειναι σκληρη δουλεια τελικα, πολλα φιλιά Μαιρη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημερα πολυ ωραιο και υπεροχο χρωμα γερη να εισαι να το χαρεις να το χαλασεις και να κανεις και αλλο.Οχι μονο ενα αλλα παρα πολλα καθε φορα που ανεβαζεις καποιο καινουριο σαλι με τρελενεις μου αρεσουν παρα μα παρα πολυ και ολες οι δυμιουργιες σου φυσικα. Καλη εβδομαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μαλακό και αφρατούλι, είδα και τις χάντρες του !!!!!
    Είσαι για μεγάλα έργα ΄Αννα, σε θαυμάζω !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολυ ωραιο!! Θα παω να κοιταξω και το blog που εμαθες βελονακι. Κι εγω απο το ιντερνετ εμαθα, οταν ειχα κοψει το καπνισαμ. Απο αυτη την κοπελα, με βιντεακια εδω:

    http://www.youtube.com/channel/UCDHR5IsDMjaksuKItrtVDMw

    και το blog της κοπελας ειναι εδω, αν σε ενδιαφερει.

    http://www.crochetgeek.com/

    τα βιντεακια ειναι απιστευτα slowmotion, τα δειχνει ολα πεντακαθαρα και για αριστεροχειρες (!!!!)

    Καλη εβδομαδα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συγχαρητήρια πολύ όμορφο το σάλι! Μπήκα και στο blog υπέροχα σχέδια πραγματικά κι αν είναι καλογραμμένα αξίζουν ακόμη περισσότερο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή