Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

Βότσαλα!

Σας είχα δείξει τις προάλλες τα βότσαλα που έφερα από την παραλία μας. Που λέτε η παραλία μας δεν έχει άμμο, έχει βότσαλα, μικρά και μεγάλα, κόκκινα, λευκά, πορτοκαλιά , πράσινα και μαύρα και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε! (εκτός από γαλάζια βρε κορίτσια, ούτε ένα στις αποχρώσεις του μπλε!).
Τα μάζεψα με προσοχή, τα χώρισα κατά χρώμα, τα έπλυνα για να τα καθαρίσω από την αλμύρα και σκεφτόμουν τι να τα κάνω... που να τα βάλω για να τα βλέπω και να τα χαίρομαι!
Κι ύστερα σκέφτηκα: στο μπαλκόνι μου έχει ένα χτιστό τμήμα με κενά τετραγωνάκια σα μικρά παραθυράκια. Σχέδιο που επέλεξε ο αρχιτέκτονας;;; δεν έχω ιδέα, όμως ήταν η κατάλληλη θέση για τα βότσαλά μου! Μπόλικη σιλικόνη στη βάση και από πάνω τα βότσαλα! Μια στρώση βερνίκι για πέτρες για να γυαλίζουν ακριβώς όπως όταν είναι βρεγμένα και έτοιμα! Βρέθηκαν και δυο ποτηράκια για να βάλουμε και τα κεράκια μας!

Μια ομορφιά ... στο μπαλκόνι μου λίγο από θάλασσα, λίγο από καλοκαίρι!

7 σχόλια:

  1. Η παραλία στο μπαλκόνι σου!!!!!!!!!!!
    το φαντάζομαι και το βράδυ! τέλειο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα κενά τα αξιοποίησες μαγευτικά Αννούλα μου..έδωσες απίστευτες ιδέες για καλοκαιρινά σκηνικά για κήπους και βεράντες..ελπίζω να πέρασες όμορφα το καλοκαιράκι σου..πολλά φιλάκια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα και καλή εβδομάδα.
    Πολύ όμορφη και πρακτική η ιδέα σου με τα βότσαλα. Και τον χώρο διακόσμησες με πρωτότυπο και όμορφο τρόπο και εσύ θα ταξιδεύεις στις όμορφες παραλίες που πέρασες τις διακοπές σου!
    Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πραγματικά ομόρφυνες το μπαλκόνι σου με τις καλοκαιρινές σου δημιουργίες...
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αννα καλή προσαρμογή τώρα και Καλό Μήνα!
    Πολύ έξυπνη η ιδέα της τακτοποίησης των πετρών στις εσοχές του μπαλκονιού!Απόλαυσέ το τώρα περισσότερο,κουβαλώντας αναμνήσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Υπεροχη ιδεα. Αν περναω απο Ραιδεστο αυτες τις μερες θα ψαχνω για ενα μπαλκονι με βοτσαλα :)

    Καλο Σεπτεμβρη !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή