Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Ένα μπλουζάκι πόντσο καλοκαιρινό

Το φετινό καλοκαίρι είναι από τα πιο δροσερά, δε βρίσκετε; Τις τελευταίες μέρες μόλις  ο υδράργυρος άρχισε να ανεβαίνει , οπότε μέχρι τώρα μια χαρά έπλεκα στη δροσιά!
Τι έχω να σας δείξω.. ένα καλοκαιρινό  πόντσο- μπλουζάκι! Είναι πλεγμένο με βαμβακερό νήμα και του έχω κάνει και τις παρεμβάσεις μου :
  1. πρόσθεσα χαντρούλες για να το φωτίσω 
  2. δεν έκλεισα τα πλαϊνά από άκρη σε άκρη , όπως έλεγε το σχέδιο, προκειμένου να αφήσω τα χέρια πιο ελεύθερα και να μπορώ να το φοράω και στη δουλειά.
Το σχέδιο θα το βρείτε εδώ (δωρεάν) και είναι εύκολο και γρήγορο!
( η φώτο στο μπαλκόνι μου- ο φωτογράφος "έγραψε" και οι γειτόνισσες μας κοιτούσαν- χιχιχι!)

Στο μεταξύ τελείωσε και το πράσινο μπλουζάκι αλλά θα σας το δείξω στην επόμενη ανάρτηση που θα είναι ... πριν ή μετά τις διακοπές;;; άγνωστο!
Μια βδομαδούλα ακόμα και μετράω πια ανάποδα. Σκέφτομαι τα βιβλία που θα πάρω μαζί μου, τα νήματα και τα σχέδια , τη πολυθρόνα μου με θέα τη θάλασσα, τα πρωινά που όλοι κοιμούνται και εγώ κατεβαίνω ξυπόλυτη τα σκαλιά για να μην τους ξυπνήσω και για να απολαύσω το πρωινό καφεδάκι μου σε απόλυτη ησυχία...
Αν δεν τα πούμε τα φιλιά μου!

2 σχόλια:

  1. Είναι πανέμορφο και η επιλογή χρώματος το κάνει τόσο ευκολοφόρετο. Γεια στα χέρια σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αααααααχ τελειο!!!! Τι κριμα που με τις βελονες δεν τα παω καλα. Αν ηταν βελονακι, θα το προσπαθουσα οπωσδηποτε!!! Ειναι φανταστικο!!! Τρελλαινομαι για ποντσο και σαλια (δηλαδη εσασπρες.....οχι τα σαλια της μικρης μου)

    Ενα ομορφο Σαββατοκυριακο να εχεις Αννα μου !

    ΑπάντησηΔιαγραφή