Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Θαλασσινό

Σας είχα δώσει μια γεύση τις προάλλες από το καινούργιο μυστηριώδες σάλι. Η διαδικασία είναι η ίδια με την προηγούμενη φορά: Η σχεδιάστρια LilyGo μας στέλνει κάθε βδομάδα τις οδηγίες και μεις προχωράμε στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα! Για λεπτομέρειες δείτε εδώ!
Αυτή τη φορά όμως κυλάει πιο γρήγορα και πιο εύκολα! Σίγουρα είναι πολύ καλογραμμένο το σχέδιο αλλά ίσως και εγώ ξέρω πως να το χειριστώ!
Το ονομάζω "το θαλασσινό μου σάλι" γιατί το χρώμα του μου θυμίζει θάλασσα και καλοκαίρι! Και του έχω βάλει χάντρες στο ίδιο χρώμα που η λάμψη τους μου θυμίζει τη λάμψη που έχουν οι σταγόνες του νερού  όταν βγαίνουμε από τη θάλασσα...
Θέλω διακοπές επειγόντως, φαίνεται;;;;


7 σχόλια:

  1. Υπέροχο! Ετοιμάσου το καλοκαίρι έφτασε οι διακοπές σου πλησιάζουν! Λίγο υπομονή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ όμορφο! Αντε τον έφαγες τον γαιδαρο, τωρα που τελειώσαμε γκρινιάζεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ όμορφο το σάλι! Καλό καλοκαίρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θαύμασα το σχέδιο, το χρώμα, όλα...
    Καλό καλοκαίρι Αννούλα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αννούλα μου τι θαυμάσιο σχέδιο είναι αυτό! αλλά και το χρώμα είναι υπέροχο....Νομίζω πως ο συνδυασμός που έκανες τα ανέδειξε και τα δύο...για αυτό επειδή είσαι καλό κορίτσι, πέρνα από το σπιτάκι μου να πάρεις βραβειάκι.....φιλιά πολλά ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ ωραίο σχέδιο,τέλειο κομμάτι!!!!
    Όσο για το χρώμα...φανταστικό!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλημέρα χρυσοχέρα γειτόνισσα!! Υπέροχο κι αυτό όπως και ότι κάνεις. Εύχομαι τώρα που καλοκαίριασε να έχεις άφθονο χρόνο να ασχολείσαι με ότι αγαπάς κι εμείς να θαυμάζουμε και να καμαρώνουμε που είσαι φίλη μας. Πολλά φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή