Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

Ένα ακόμα σάλι και άλλα πολλά...

Πόσος καιρός έχει περάσει από την τελευταία μου ανάρτηση;;; Μάλλον πολύς......Χμ... έτρεξαν διάφορα, βλέπετε. Από την απλή καθημερινότητα - που καμιά φορά μας πνίγει- μέχρι μερικά "ιατρικά ανακοινωθέντα" τα οποία ευτυχώς είναι περαστικά.
Αν νομίσατε πως μετά το μυστηριώδες σάλι κουράστηκα και δεν έκανα τίποτα... γελιέστε. Γιατί ησυχία δεν έχω! Πλέκω κάτι και το μυαλό μου είναι στο επόμενο και στο αμέσως επόμενο κοκ.
Έτσι, η Ελένη μας από το Πλέξιμο μέχρι τελικής πτώσεως μας ετοίμασε ένα καινούργιο σχέδιο στο raverly  και εμείς αναλάβαμε να το πλέξουμε σαν testers!
Κανονικά το σχέδιο έχει και χάντρες, αλλά εγώ το έκανα σκέτο και πολύχρωμο! Η φωτογραφία δεν με ικανοποίησε (και βραδινή αλλά και η πλεξίδα δεν φαίνεται καλά) αλλά ... κορίτσια , χθες βράδυ το δώρισα, οπότε ... αυτή έμεινε μόνο!

Στο μεταξύ η άνοιξη φτάνει, οπότε εγώ έπιασα και φτιάχνω τα ανοιξιάτικα μου! Ακόμα ένα σάλι με βαμβακερό νήμα και βελονάκι
και ένα καλοκαιρινό μπλουζάκι πάλι με βαμβακερό νήμα και με βελόνες. Αυτό το τελευταίο είναι δυσκολούτσικο.... αλλά ελπίζω το αποτέλεσμα να με δικαιώσει!
Για την ώρα και τα δυο δουλεύονται ως εξής: όταν είμαι κουρασμένη το βελονάκι και όταν είμαι ξεκούραστη (και με καθαρό μυαλό) τις βελόνες!



4 σχόλια:

  1. Καλημερα και του χρονου σαν σημερα.Ολες σου οι δυμιουργιες ειναι καταπληκτηκες γερη να εισαι να μας φτιαχνεις και να μας δειχνεις συνεχεια.Καλοφορετα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σιγά μην πιστέψαμε ότι εσύ κουράστηκες και αποφάσισες να απέχεις από τις βελόνες και τα πλεκτά!. Και φυσικά ήρθε η απόδειξη με τη νέα σου ανάρτηση! Κάθε κομμάτι είναι υπέροχα φτιαγμένο και έχει την δικη του χάρη και ομορφιά.
    Καλή συνέχεια λοιπόν σε ό,τι κάνεις και αναμένουμε τις φωτογραφίες με τα έργα σου τελειωμένα!
    Καλή σου ημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο για το μυστηριώδες σάλι αλλά και για όλα αυτά, είσαι ασταμάτητη! Καλημέρα, χρόνια πολλά και καλή ξεκούραση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μου αρέσει που ανάλογα με τα κέφια σου χρησιμοποιείς βελόνες ή βελονάκι. Το ένα καλύτερο από το άλλο. Περιμένω να τα δω τελειωμένα. Μπράβο σου!!!!!!
    Φιλιά και καλή συνέχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή