Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Σάλι με βελονάκι - μέρος 3ο (και τελευταίο)!

Ναι το ξέρω, ο τόπος βράζει, σκάει ο τζίτζικας , έρχεται καύσωνας το σαββατοκύριακο, αλλά και να μη σας δείξω το σάλι με το βελονάκι που έκανα ... δεν μου έκανε καρδιά. Τι κι αν είναι χειμερινό; !
Καινούργιο κοσκινάκι μου και που να σε κρεμάσω.
Βέβαια υπήρχε ένα πρακτικό θέμα: εγώ το σάλι το είχα φανταστεί πάνω σε μαύρο φόρεμα ... το οποίο είναι μάλλινο, για να δείχνει το σχέδιο και να το φωτίσει. Και αφού το φαντάστηκα έτσι, έτσι ήθελα να το φωτογραφίσω! Παρά τα γέλια του φωτογράφου- όχι δεν με έκλεισε σε τρελοκομείο, όπως φοβόμουν- η φωτογράφηση ήταν πολύ πολύ σύντομη... λόγω ζέστης!

 Λοιπόν, το σάλι αυτό είναι το πρώτο μου με βελονάκι και ευχαριστώ πολύ τα κορίτσια του raverly για αυτό! Επίσης είναι πλεγμένο με ένα ιδιαίτερο απαλό και αφράτο νήμα - μπαμπού!. Τέλος, έγινε αρκετά μακρύ και παρόλη τη ζέστη μου έδινε την αίσθηση απαλής αγκαλιάς!
Εννοείται πως λόγω ζέστης δεν τίμησα την υπεροχή καρφίτσα της Ελένης! (που χρόνος για καλλωπισμούς...καιγόμουν στην κυριολεξία!!!)

7 σχόλια:

  1. Τέλειο το σάλι, τέλειος και ο συνδυασμός που έκανες. Γεια στα χεράκια σου. Ευτυχώς που την μέρα που αποφάσισες να κάνεις την φωτογράφιση είχε μια .... δροσιά!!!
    Φιλιά

    ΥΓ Ήρωας ο φωτογράφος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι τέλειο, θα έρθουν και δροσερές
    μέρες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπερπαραγωγή!!!!
    Ομορφος ο τρόπος συνδυασμού του απλού φορέματος που παίρνει άλλο χρώμα με αυ΄τόν τον συνδυασμό.... Αλλά απ' ό,τι βλέπω καιο προσωπικός σου φωτογράφος έίναι κρυφό ταλέντο!!
    ΑΝτε με το καλό να το φορέσεις, τί νομίζεις ο χειμωνας είναι κοντά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγινε τελειο Αννουλα μου!!! Γεια στα χερια σου!!! Καλοφορετο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ωραίοοοοο!Πολύ ωραία δουλειά έχεις κάνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλοφόρετο Άννα μου!!! Με 'γειά και με χαρά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σας ευχαριστώ όλες! Χαιρομαι που σας άρεσε και είναι ισως ο μοναδικός λόγος που θα ηθελα να έρθει ο χειμώνας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή