Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Tast 2012- back stitch- πισωβελονιά!

    Πισωβελονιά ή back stitch για αυτή τη βδομάδα στο TAST. Απλή απλή και εύκολη βελονιά. Για αυτό και γω την άφηνα στην άκρη και έκανα τα πανάκια όλη τη βδομάδα!!! Το ζήτημα κάθε φορά είναι όχι η δυσκολία της βελονιάς, αλλά τι να κάνεις με αυτή; Τι σχέδιο να βγάλεις , τι ζωγραφιά; Να είναι μικρή , περιεκτική και με χρώματα που να ταιριάζουν με τα υπόλοιπα κομμάτια...
  Πλάκα έχει... κάθε φορά γκρινιάζω και κάθε φόρα μόλις πάρω βελόνα και κλωστή.... τσουπ! έρχεται! Σήμερα όμως , που η βελονιά ήταν ευκολή, σας έβγαλα πολλές φωτογραφίες, για να δείτε όλη τη διαδικασία.
  Πρώτα φυσικά τελάρωσα το ύφασμα (το τελάρο είναι δωράκι από την κ. Ελένη , τη μαμά της κουμπάρας μου- να πω και ένα ευχαριστώ) και με ένα μαλακό μολύβι σχεδίασα τα δύο βάζα.





Ύστερα διάλεξα τα χρώματα που θα χρησιμοποιήσω: δυο μωβ για τα βάζα, δυο πράσινα και ένα γλυκό... καρπουζί να το πω; Μη ρωτήσετε νούμερα, όλα είναι περισσεύματα,από το κουτί με τις κλωστές της μητέρας μου! 




Έκανα το περίγραμμα από τα βάζα και τα γέμισα με διαφορετικά μοτίφ που έκανα χρησμοποιώντας την πισωβελονιά! Στο αριστερό βάζο μονοχρωμα γεωμετρικά μοτίφ και στο δεξί διαγώνια πισωβελονιά σε μωβ και ασημί! Βγήκε σα καρουδάκι!

Και μετά με τα πράσινα και το γλυκό το "καρπουζί" φύλλα και λουλούδια! Και να το τελικό αποτέλεσμα: 


5 σχόλια:

  1. Μπραβο Αννα εισαι πολυ αξεια και ολα οσα φτιαχνεις ειναι υπεροχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ουαου, πανεμορφο, θαρρεις και πλημμυρισε ο τοπος λουλουδια και μυρωδιες ετσι οπως βγαινουν απο το βαζο!!! μπραβο Αννουλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μεγάλη μου αγάπη το κέντημα. Υπέροχη σύνθεση!!Σ'ευχαριστώ πολύ για την συμμετοχή σου στον μωβ διαγωνισμό και καλή επιτυχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή