Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Μια άλλη Τετάρτη...

Τετάρτη αύριο. Μια άλλη Τετάρτη για μένα γιατί ...  είμαι στο σπίτι! Είχα λίγες μέρες υπόλοιπο από την άδεια μου και τις πήρα τώρα! (προτού αρχίσει η τρέλλα των γιορτών και των Χριστουγέννων).
Τι σημαίνει όμως "είμαι στο σπίτι" και τι "έχω άδεια"; Όσο κι αν το μυαλό σας πάει σε όμορφα , ξεκούραστα και χαλαρά πράγματα, για μια εργαζόμενη μαμά, σημαίνει "κάνω όσες πιο πολλές δουλειές μπορώ" (για να μην της έχω όταν δουλεύω!)
Αλλά:
Έχω σχέδιο και πρόγραμμα! Κι έτσι αύριο θα είναι η δική μου Τετάρτη! Θα σηκωθώ πρωί πρωί, θα ξεπροβοδίσω την οικογένεια, θα φτιάξω στα γρήγορα κοτόπουλο με πατάτες (ναι το ξερω πως ειναι νηστεία και Τετάρτη , αλλά με τρεις άντρες στο σπίτι...) με λεμόνι και ρίγανη και μέλι (!) και μετά:
  • θα ανάψω το τζάκι
  • θα φτιάξω φρέσκο καφεδάκι
  • θα φωτογραφίσω ότι έφτιαξα και φτιάχνω
  • θα δοκιμάσω κανα δυο πράγματα που θέλω με το βελονάκι
  • θα τελειώσω τα σκουφιά και τα κασκόλ που έχουν μείνει για τα κορίτσια από τη Μέλισσα και θα φτιαξω και κανένα λουλουδάκι να τα στολίσω!
  • θα... κάνω ό,τι περάσει από το μυαλό μου! 
και θα φροντίσω να τα φωτογραφίσω όλα αυτά να σας τα δείξω αύριο το βράδυ! 

(Η φωτογραφία της ανάρτησης ίσως φαντάζει παραπλανητική αλλά όταν την βλέπω ηρεμώ και χαλαρώνω ... και αυτό το συνάισθημα θέλω να έχει η αυριανή ημέρα!)

6 σχόλια:

  1. Καλώς σε βρίσκω και χαίρομαι που η Τετάρτη σου θα είναι τόσο δημιουργική! Υπέροχη η ιδέα να προσφέρετε πλεκτά σε όσους έχουν ανάγκη !!!
    Καλή συνέχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα ΄Αννα !
    Μου αρέσει το πρόγραμμά σου, γεμάτο δημιουργία!
    Πολλά φιλιά, πάω για το δικό μου πρόγραμμα τώρα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα Άννα μου
    Εύχομαι να περάσεις την ημέρα σου ευχάριστα, όπως ονειρεύεσαι.
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απογευμα Τεταρτης πια, ευχομαι να κυλαει η μερα σου οπως ακριβως την ονειρευτηκες. Περιμενουμε φωτογραφιες απο ολα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τρελλαίνομαι για αυτές τις Τετάρτες ή Πέμπτες, που μπορούμε να κάνουμε ... ότι μας περάσει από το μυαλό. Ελπίζω τα πράγματα να εξελίχθηκαν, όπως τα σχεδίασες. Καλό βράδυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Από σήμερα ξεκίνησε και η δική μου ολιγοήμερη άδεια...και το κοινό στοιχείο που έχει το πρόγραμμά μου με το δικό σου είναι το τελευταίο...ο,τι περάσει απ`το μυαλό μου:)))
    Να περάσεις όσο καλύτερα γίνεται!!!
    Η φωτογραφία είναι υπέροχη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή