Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Μποτιλιριάρισμα!

Περνάω μια περίοδο ... περίεργη. Εύκολη δεν τη λες, δεν τη λες όμως και δύσκολη. Είναι μια περίοδος ... μποτιλιαρίσματος. Πολλές σκέψεις ταυτόχρονα, πολλές ευθύνες ταυτόχρονα, πολλά θέματα που ταυτόχρονα απαιτούν λύση.
Όπως όλα λοιπόν στη ζωή μου, έτσι και το πλέξιμο, είναι σε φάση ....μποτιλιαρίσματος! Ενώ εκκρεμούν δύο κασκόλ και ένα ακόμα σκουφί για τη Μέλισσα, στις βελόνες μου έχω ένα καινούργιο μυστήριο σάλι και μια μπλούζα! Μια το ένα, μια το άλλο πιάνω!
Και στη σειρά περιμένουν ... ακόμα ένα σάλι , μια μπλούζα και ένας σκούφος (παραγγελιά από το μικρό!). Τα έχω γράψει και σε ένα χαρτάκι .. να μη χάνομαι!!! (όπως γράφω τις λίστες με τις εκκρεμότητες στη δουλειά , με τα ψώνια...)
Μόνο που εδώ δεν έχει άγχος, δεν έχει πίεση! Μόνο τη χαρά της δημιουργίας και το απόλυτο χαλαρωτικό άδειασμα του μυαλού!

Ευεργετικό το πλέξιμο... ακόμα και σε συνθήκες μποτιλιαρίσματος!

(λεπτομέρειες για τις φωτο θα σας δείξω μόλις ολοκλήρωθουν!)

8 σχόλια:

  1. Αυτή την περίοδο μποτιλιαρίσματος την περνάω κι εγώ αρκετό καιρό τώρα και καταλαβαίνω περίπου πως νιώθεις. Καλά κουράγια και καλά ξεμπερδέματα.
    Περιμένω τις λεπτομέρειες για τις φωτογραφίες, φαίνονται πολύ ενδιαφερουσες οι δημιουργίες. Αλλά .... χαλαρά, δεν βιαζόμαστε!!!!
    Καλή σου μέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σου εύχομαι να τα τελειώσεις γρήγορα,φαίνονται πως θα γίνουν ωραία!Κι εγώ γράφω αυτά που θέλω να ράψω κι αυτά που είναι σε εκκρεμότητα...μένουν όμως σχεδόν πάντα γραπτά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. παρε τα ζεστα σου βηματακια και ελα ως το στεκι μου να δεις τις δημιουργίες μου σε περιμενωωωω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μηπως ειναι καποιος πλανητης αναδρομος;; :) Κι εγω παρηγγειλα απο το mallia & kouvaria (http://pleko.gr/shop/) κατι νηματα και ηθελα να φτιαξω ενα ποντσο, αλλα ουτε απο την σακουλιτσα τους τα εβγαλα ακομη. Αυτες τις μερες δεν εχω διαθεση για τιποτα.
    Θα το ξεκινησω ομως, που θα μου παει :)
    Για την Melissa ουτε ακουστα δεν ειχα και ειναι και διπλα μας. Μπροαβο για την πρωτοβουλια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μποτιλιαρισμα εγω εχω παντα, αλλα να σου πω κατι, το επιδιωκω!!!!
    Κι εσυ, ειμαι σιγουρη πως θα τα καταφερεις και θα τα τελειωσεις ολα, χωρις τροχονομους και φαναρια!!!! ;-)
    Φιλακια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλημερα και καλο μηνα.Ολοι σε μποτιλιαρισμα και εγω ειμαι αλλα εδω και παρα πολυ καιρο και ολο κατι γινεται και ξανα τα ιδια,πιστευω και ευχομαι εσυ να βγεις γριγορα απο το μποτιλιαρισμα σου.Πολλα φιλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Με τις φωτογραφίες που βλέπω προβλέπω αριστουργήματα...
    Πού ωραία χρώματα...ειδικά το φουξ.
    Για τα μποτιλιαρίσματα καλύτερα να μην το συζητήσω...Δεν προχωράει η δουλειά εδώ και βδομάδες.Θέλει πολύ σπρώξιμο...:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. όλα στο πρόγραμμα είναι! καλή συνέχεια, φαίνονται πολύ όμορφα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή