Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Tast 2012- Butterfly chain stitch

Αυτή είναι μια βδομάδα με τρέξιμο! Δουλειά, δουλειές, εξετάσεις ο μεγάλος ΚΑΙ την Παρασκευή τα χαράματα φεύγουμε με το μικρό για Αθήνα. Επίσκεψη στην Ακρόπολη, στο Μουσείο της - που είναι μαγικό-, βόλτες στην Πλάκα και το Μοναστηράκι και το καλύτερο; Συνάντηση με τα κορίτσια από το φόρουμ!
Αλλά η βελονιά, βελονιά! Γιατί είναι η 21η βδομάδα στο TAST και αυτή τη φορά φιλοξενεί την butterfly chain stitch- πεταλούδα μαργαριτοβελονιά (;;;). Για καλή μου τύχη, γιατί το σενάριο να μην την κάνω δεν έπαιζε, ήταν εύκολη! Και χρήσιμη. Γιατί γίνεται ωραίο και διαφορετικό τελείωμα σε ένα κέντημα! Πως γίνεται; εδώ!
Και να τι έφτιαξα... ένα λαβύρινθο! Η αφορμή μια κουβέντα που είχαμε με τη Φιλίτσα για την Αργώ και τους Αργοναύτες, οπότε το μυαλό μου σεργιάνιζε στη μυθολογία... Σκεφτόμουν που λέτε το Μινώταυρο που έτρωγε τους νέους, κατ' εντολή του Μίνωα και το μυαλό μου πήγε στα χάλια μας, που κατ΄εντολή των πολιτικών μας το σύστημα κοντεύει να μας φαει όλους... κι άραγε θα βρούμε ποτέ την άκρη;;;
Για να μην σας μαυρίσω την ψυχή, αφήστε που πως να κεντήσεις Μινώταυρο, ωεω;;;, έβαλα τα κουμπάκια καρδούλες, να ψάχνουν το ένα το άλλο! Αν ακολουθήσετε τις χάντρες, θα τα βοηθήσετε!
Φιλιά σε όλες, και θα σας ξαναβρώ από Δευτέρα!!!!!

9 σχόλια:

  1. βελονια πεταλουδα καλυτερο μου ακουγεται.
    πολυ ωραιο, μπραβο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ έξυπνη η σκέψη σου Άννα μου και ωραίο το αποτέλεσμα... Τα κουμπάκια - καρδούλες δίνουν μία άλλη νότα στο σύνολο.
    Άλλο ένα τετραγωνακι γέμισε το καρεδάκι σου.
    Μπράβο σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μου αρέσει που στην ιστορία αυτής της βελονιάς, έχουμε αίσιο
    τέλος.
    Μπράβο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΙΣΑΙ ΦΟΒΕΡΗ ΤΗ ΑΛΛΟ ΜΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΠΡΑΒΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολλή ωραία βελονιά!!!Μπράβο!!!Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αννούλα ευτυχώς που βλέπουμε εδω μέσα χρώματα και έμπνευση και αισιοδοξούμε!Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Άννα,αν εγώ γράφω στα κοφτά,εσύ τι κάνεις εδώ??Κάθε σου βελονιά και ένα ποιήμα!!!!Είσαι υπέροχη!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλημέρα γλυκιά μου, υπέροχη η βελονιά σου.Ξέρεις λατρεύω το κέντημα, κάποτε κεντούσα με μανία ιδιαίτερα τα καλοκαίρια..τώρα έχω ένα κέντημα στη μέση και μου πέρασε η διάθεση ή μάλλον λες και δεν μου φτάνει ο χρόνος.Σήμερα με..ξεσήκωσες, μου θύμησες το μικρό κόκκινο βαλιτσάκι μου με το μισό κέντημα..απλά δυσκολεύομαι πλέον γιατί δεν βλέπω όπως παλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή