Δευτέρα 16 Μαΐου 2016

Μια τσάντα διπλή και χειροποιήτη!

Έτοιμη η τσάντα, που σας έγραφα προχθές! Ήδη φιλοξενεί το πλεκτό μου και στην πρώτη ευκαιρία θα τη βγάλω και βόλτα!
 Το σχέδιο θα το βρείτε εδώ. Περιλαμβάνει και το πατρόν αλλά και οδηγίες προς ναυτιλλομένους και είναι απλές! Είπαμε ύφασμα από δυο μαξιλαροθήκες, βελόνα και κλωστή. Λίγο χρόνο παραπάνω γιατί ραπτομηχανή δεν έχω, αλλά αν έχετε θα γίνει πιο γρήγορα!
Κι αν έχετε όρεξη στολίστε την! Εγώ έβαλα χάντρες στη μια όψη για να προσθέσω χρώμα και στην άλλη έραψα μια μπουμπουνιέρα φάκελο, ως τσέπη! Οι εναλλακτικές είναι τόσες πολλές... παίξτε με τα χρώματα, τα υφάσματα, τα στολίσματα...
Για δείτε...
 Εδώ σας έχω μια σειρά από φωτογραφίες από την κατασκευή της πιέτας, γιατί είχε και πιέτα το σχέδιο... όπου θυμήθηκα τη θεωρία της μεσοκαθέτου στα ισοσκελή τρίγωνα(!!!), για να την πετύχω. Ε βρε.. να που ήρθε η ώρα να κάνω χρήση και το πτυχίο μου... 

5 σχόλια:

  1. Η τσαντούλα έγινε υπέροχη!
    Γεια στα χέρια σου και σ'ευχαριστούμε!
    Καλημέρα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στο χέρι ε;;;;Δυο φορές μπράβο λοιπόν!!!Έχω ράψει άπειρα πράγματα στο χέρι πριν πάρω την μηχανή και όλα αντέχουν ακόμα...χαχα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ενα μεγαλο μπραβο πρωτα για την αποφαση σου να τα καταφερεις και δευτερον γιατί τα καταφερες.. Αννα .. τωρα που διαβασα και την προηγουμενη αναρτηση σου για την βιοτεχνια και τις ραπτομηχανες.. μα να μην κρατήσεις μία βρε κορίτσι μου; δεν πειραζει ποτε δεν είναι αργά για να μαθει κατι .. το ιντερνες βοηθαει τωρα παρα πολύ παλια .οπως εγω επρεπε καποια να μας δείξει να ράβουμε..παντως πολύ καλα εκανες και ξεκινησες .. θα δεις τι ομορφα πραγματα θα κανεις .. να περνας ομορφα με οτι αποφασίσεις... φιλακιαααα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αννα μου καλημέρα και καλώς σε βρίσκω! Υπάρχουν πραγματι πολλά πραγματα να κάνει κανείς κι από ότι είδα σε μια βόλτα στο μπλογκ τα κάνεις πανέμορφα! Κι η τσαντα σου μοναδική. Αν και απο ραψιμο ξερω τα πολύ βασικά μονο σιγουρα μια ραπτομηχανή θα σε γλύτωνε από πολύ κόπο.
    Καλή συνέχεια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άννα,η τσάντα σου έγινε πολύ ωραία και μπράβο σου για την υπομονή σου,το ράψιμο στο χέρι!
    Σου εύχομαι να περάσεις καλό και ευλογημένο μήνα και καλό καλοκαίρι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή