Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Περτούλι...

Αυτή η ανάρτηση δεν έχει πλέξιμο, ούτε βελονιές, μόνο πανέμορφα τοπία.


Αυτό το σαββατοκύριακο βρεθήκαμε στο Περτούλι, για μια συνάντηση φίλων του καλού μου από το ίντερνετ. Δεν είχαμε ξαναπάει πότε και μείναμε έκθαμβοι από την φυσική ομορφιά που μας περιτριγύριζε.

Το τοπίο τόσο διαφορετικό από όσα μέρη της Ελλάδας έχω δει... και τόσο ήρεμο. Στο βάθος οι βουνοκορφές ήταν χιονισμένες ενώ στη βόλτα μας στο δάσος βρήκαμε χιόνι στις ανήλιαγες πλαγιές.
Μείναμε σε έναν εκπληκτικό ξενώνα (το δωμάτιο μας θύμιζε λαογραφικό μουσείο!), δοκιμάσαμε όλες τις λιχουδιές τις περιοχής (μαύρη δίαιτα με περιμένει), μάζεψα αγριολούλουδα ( δείτε την πράσινη αγριανεμώνη), μιλήσαμε, γελάσαμε γίναμε μια παρέα με ανθρώπους που βλεπόμαστε μια φορά το χρόνο ( τι κρίμα, αλήθεια...)


Γυρίσαμε σήμερα με τις μπαταρίες μας γεμάτες, τα σώματα ξεκούραστα και τις ψυχές μας γεμάτες εικόνες. Μακάρι και του χρόνου να μπορέσουμε να οργανώσουμε μια τέτοια απόδραση....


2 σχόλια:

  1. Αφού τα καταφέρατε πες δόξα τω Θεώ και ως του χρόνου βλέπουμε! τώρα μπες στη ροή σου γιατί θέλουμε και πλέξιμο και βελονιές και ....ό,τι προκύψει..... καλό μήνα και καλή εβδομάδα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αννούλα χαίρομαι που περάσατε όμορφα.Οι φωτογραφίες σου υπέροχες. Το Περτούλι είναι τόσο όμορφο, το δάσος, το περιβάλλον. Να είσαστε γεροί και να ξαναπάτε διότι πλέον οι μικρές αποδράσεις είναι απαραίτητες για ΄ν'αντέξουμε την πίεση και το στρές. Τώρα ξέρεις εσύ το antistress.... πλέξιμο μέχρι να φοβηθεί το stress και να πάει μακρυά. Καλό μήνα και Καλή Πρωταπριλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή