Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Οι πρώτες 20 σειρές...

Και να και μια ακόμα φωτογραφία από τις πρώτες 20 σειρές από το mystery kal! Το χρώμα είναι το σωστό (επιτέλους) αν και λίγο κουνημένη την έβγαλα... Αν προσέξετε καλά θα παρατηρήσετε τις χάντρες στην προτελευταία σειρά. Όμως να μην παρατηρήσετε πολύ καλά γιατί τα λαθάκια του τα έχει και κορίτσια δεν ξηλώνεται εύκολα!
Μου αρέσει γιατί το σχέδιο είναι τόσο περίτεχνο! Και μου αρέσει που οι οδηγίες τους- αν και έχουν ένα σωρό άγνωστες βελονιές και πολλά "κινέζικα" -είναι πολύ καλογραμμένες, ακόμα και για κάποια σε επίπεδο αρχαρίου σαν και μένα!
Και το νήμα είναι απαλό κι ενώ φαινεται απλά πράσινο κάνει νερά και φάνηκαν ωραία στην φωτογραφία! 
Οι επόμενες σειρές από Πέμπτη... οπότε αύριο ρεπό! (ρεπό απο τις βελόνες γιατί έχω κάτι πλυντήρια για σίδερο.... πίκρα!)

9 σχόλια:

  1. Καλημέρα Άννα, φυσικά και δεν θα έλειπα από την κερκίδα, την γειτόνισά μου να την αφήσω δεν γίνεται!Και μάλιστα ξεκίνησα πλέξιμο με βελονάκι τα βράδια για συμπαράσταση ( το εννοούσα όταν έλεγα ότι ζηλεύω). Το YOU TUBE θησαυρός!!!! Ξεκίνησα με λουλούδια , καρδιές και κορδέλες μαλλιών για τα κορίτσια μου και προσπαθώ να βγάλω κι ένα σχέδιο granny square.Βέβαια,έχω πολύ δρόμο να φτάσω στο επίπεδό σου. Φυσικά, όπως πάντα είμαι σίγουρη ότι θα μεγαλουργήσεις.Αλήθεια, καμιά " μαϊμού" αναρρωτική πώς θα σου φαινόταν για να έχεις περισσότερο χρόνο;Σου εύχομαι καλό κουράγιο και αναμένω με αγωνία να το δούμε ολοκληρωμένο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου γειτονισσα! Αντε να έρθει το καλοκαιρακι να βρεθουμε γιατι χαθηκαμε εντελώς...
      Αναρρωτικη οχι μαιμου ουτε κανονικη δεν παιζει! Εχω ένα κρυωμα που το σερνω 4 βδομάδες και έλειψα μόνο την 1η μερα... Ομως επειδη μαλλον φοβούνται μην πέσω κατω καμια μερα, πρωτα ο Θεος, θα έχω αδεια ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ!!!

      Διαγραφή
  2. Είδες με τι βλακείες ασχολούμαστε? Κι εγώ πρέσα έχω ...τώρα είμαι στο διάλειμμά μου.....εμένα μου άρεσε πάρα πολύ....ΚΑΙ το χρώμα....περιμένω εναγωνίως τη συνέχεια...πολλά φιλιά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βλακειες δεν θα πεις τιποτα Τζενη μου! Αντι να κατσουμε να πιουμε ενα καφεδακι, να πλεξουμε και λίγο...

      Διαγραφή
  3. Σίδερο? ??? Πότε θα βγει το ύφασμα, που δεν θα χρειάζεται σιδέρωμα. Απλά θα πλένουμε τα ρούχα και θα τα φοράμε αμέσως μόλις στεγνώσουν!
    Καλό κουράγιο με το σιδέρωμα...
    Όσο αυξάνονται οι σειρές φαίνεται πολύ όμορφο το σχέδιο και τελικά το πρασινωπό χρώμα είναι όμορφο..
    Προχώρα δυνατά Άννα, οι οπαδοί σου, από την κερκίδα ζητωκραυγάζουν:
    "Άννα, πλέξε κι άλλο το σάλι τελειωμένο να δούμε"!
    Καλή συνέχεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. φαίνεται πολύ καλό!!! συγχαρητήρια! ανυπομονώ να δω πως θα εξελιχθεί με τις χάντρες, γενικά δεν είμαι φαν, αλλά σα να μου φαίνεται ότι εδώ ταιριάζουν. Άντε να τις εκατοστήσεις τις γραμμές!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χαίρομαι ν'ανακαλύπτω περισσότερες φίλες με τις οποίες μοιραζόμαστε το ίδιο χόμπι!!! Βέβαια εγώ είμαι πιο πολύ του σεμεν-καρέ αλλά δεν παύω να θαυμάζω κάθε τι που πλέκεται!!! Με το καλό να το τελειώσεις!!!

    ΥΓ: Τα νύχια της κυρίας που έδειχνε το σχέδιο...όλα τα λεφτά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλώς την!
    Το καλοκαίρι Μαρίνα μου θα πιάσω και το κέντημα! Ελπίζω δηλαδή γιατί με το πλεξιμο έχω εθιστει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή