Σάββατο 14 Απριλίου 2012

TAST 2012- Stem stitch ή Ριζοβελονιά

  Μεγάλο Σάββατο σήμερα κι αφού μάζεψα και συμμάζεψα και  έφτιαξα την μοσχομυριστή μαγειρίτσα βρήκα και λίγο χρόνο να ολοκληρώσω και την 15η βελονιά στο TAST. Είναι η δική μας ριζοβελονιά ή stem stitch! (να είναι καλά η Ευδοκία που με ενημερώνει με τα ελληνικά ονόματα γιατί εγώ...) Και τι σας έχω; Μια ακόμα ανοιξιάτικη εικόνα...  (λίγο βιασική βέβαια... αλλά αυτή τη βδομάδα όλες είχαμε άλλες προτεραιότητες, σωστά;)

Καλή Ανάσταση με υγεία σε όλες!

7 σχόλια:

  1. Πολύ όμορφα τα ανοιξιάτικά σου λουλούδια Άννα μου.Και φυσικά πάλι έγραψες!! Βγήκε από μέσα σου όλη η καλλιτεχνική δημιουργία της μεγάλης ζωγράφου ΑΝΝΑΣ!!! Μήπως εί ναι εύκολο να αγοράσω κάποιο από τα έργα σου γιατί σίγουρα στο μέλλον θα έχουν πολύ μεγάλη αξία οι δημιουργίες σου!!

    Ευδοκία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με πεθενες στο γελιο φιλενάδα!!!χαχαχχαχα
      Χρόνια πολλά καλή μου!

      Διαγραφή
  2. χρονια πολλά ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!
    Καλώς σ εβρήκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χριστός Ανέστη! Χαίρομαι πάρα πολύ που σε βρίσκω και απολαμβάνω τα έργα σου. Μου αρέσει που βλέπω κάπου μαζεμένα τις βελονιές και εικόνα μαζί! Μου θυμίζει τα χρόνια που στο σχολείο μας μάθαιναν τις βελονιές και τα είχαμε σε ένα ντοσιέ. Πολύ νοικοκυρεμένη δουλειά και όμορφα τα εργοχειράκια σου. Μπράβο . Χριστός Ανέστη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αληθώς Ανέστη, Jenny! Να 'σαι καλά για τα σχόλια σου! Οπως κατάλαβες και μένα μου αρέσει να μαθαίνω καινιούργια πράγματα και το νά έχω κάπου μαζεμένες όλες τις βελονιές...
    Κρίμα που είμαστε λίγες που μας ενδιαφέρει το κέντημα πια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. χριστος Ανεστη!Για αλλη μια φορα σουλεω μπραβω εγραψες παλι γερη να εισαι και παντα τετοια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή