Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Tast 2012- Knotted cretan stitch ή κρητική βελονιά με κόμπους.

Την προηγούμενη βδομάδα στο TAST- η 22η- είχαμε ως βελονιά την knotted cretan stitch, δηλαδή την κρητική βελονιά με κόμπους. Καθώς έτρεχα να μπω σε μια σειρά μετά το ταξίδι στην Αθήνα, αλλά και επειδή πιάστηκα με το σάλι, έκανα μια ωραιότατη κοπάνα! Για καλή μου τύχη για αυτή τη βδομάδα, την 23η, έχουμε κενό, οπότε όλα καλά!
Η βελονιά είναι παραλλαγή της κρητικής βελονιάς και γίνεται έτσι. Είναι εύκολη και ενώ στην αρχή μου φαινόταν λίγο βαρετή (γιατί απέκτησα και άποψη, τρομάρα μου!!!) σκέφτηκα να κάνω τα λουλούδια χρησιμοποιώντας τη βελονιά σε κύκλους από διαφορετικά χρώματα που η μια πέφτει πάνω στην άλλη. Το αποτέλεσμα εκτός από πολύχρωμο είχε και όγκο! Συμφωνείτε;

9 σχόλια:

  1. Μαρέσει που κάθε φορά η φαντασία σου δημιουργεί πάνω στα κλασσικά μοτίβα κάτι διαφορετικό και πρωτότυπο. Πολύ ωραία τα λουλούδιά σου, πλουμιστά και αρωματικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν θα με πιστέψεις, αλλά πότε δεν πιστευα οτι θα το έκανα!!! Οταν ξεκίνησα το ΤΑΣΤ σκεφτόμουν απλά γραμμουλες να κάνω και πολύ αμφεβαλα αν θα ανεβαζα τις φωτογραφιες μου! Με το καιρό ομως... σου βγαινει!

      Διαγραφή
  2. Φοβερός συνδιασμός με τις χαντρούλες!Μπράβο σου Άννα μου.Φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επηρεάζομαι από τα κοσμήματά που βλέπω οτι φτιάχνετε!!!

      Διαγραφή
  3. Ουπς!!! είπα να περάσω να πω μια καλησπέρα και έπεσα πάνω
    στην καινούργια βελονιά. Και τι βελονιά!!! Και τι συνδυασμός χρωμάτων!!! Μπράβο και πάλι μπράβο
    Καλήνύχτα και καλό Σ/Κ
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά Βαρβάρα! Φιλάκια απο τη Θεσσαλονίκη που παραζεστάθηκε το σκ!

      Διαγραφή
  4. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΑ ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑ ΕΚΠΛΗΚΤΗ.ΕΙΣΑΙ ΦΟΒΕΡΗ ΣΕ ΟΤΙ ΣΚΕΦΤΗΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ.ΩΡΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΛΙ ΑΝΗΠΟΜΟΝΟ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γεια σου Λιτσα! Εγώ μένω στη Ν Ραιδεστό, οπότε είμαστε ακριβως από κατω σας! Από οτι έχω δει το TAST διοργανωνεται καθε 2 με 3 χρόνια, οπότε όταν μεγαλώσει λιγο η μικρή θα είναι η σειρά σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ευχαριστώ Ρονίτσα! Όλα καλά με τις εξετασεις του παιδιου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή